11 Haziran 2008 Çarşamba

Ciddi cevaplar

Ciddi sorular başlıklı yazımdaki "maymundan gelmediğimize eminim ama maymuna gidiyoruz, buna da eminim." şeklindeki ifade için, sevgili kardeşim "amma giydirmişsin öğrencilere ha maymun falan diye" şeklinde bir eleştiride bulununca, hakikaten öyleymiş gibi göründüğünü fark ettim.

Nasıl ki evrimcilerin teorisine göre insan maymundan kendi istek ve iradesiyle gelmediyse, burada da çocuklarımızın gidişi tamamen kendi istekleri dışında olmaktadır. Yoksa bu çocuklar ilkokulun birinci sınıfına başladıklarında, ailelerinin özel bir çabası olmadıysa, akademik açıdan hemen hemen boş sayılırlar. Lise sona kadar neredeyse hiçbir değişiklik olmamasının biricik sebebi, onları doldurmaları gerekenlerin doldur(a)mayışlarıdır.

"Her yıl binlerce okul yapılabilecek kadar büyük paralar inanılmaz müsriflik ve yolsuzluklarla, ayrıca aynı miktarda büyük mesailer idarecilerin yeteneksizlikleri sayesinde harcanmakta ve çocuklarımızın eğitim hakkından resmen çalınmaktadır."

Böylece medeniyeti geri sarıyoruz.

Netice itibariyle 300, bilemedin 500 yıl içinde dünyanın tek hakiminin Türk milleti olacağı garanti. Çünkü bütün milletler uzay kolonilerini kurup yaşanmaz hale gelmekte olan dünyayı terk etmiş olacaklar...

1 yorum:

  1. Sanirim egitim ve ogretimle bagintili(yuksek miktarda) olarak guzel ulkemizin gidisati baska turlu aciklanamazdi. Gercekten tesekkurler..

    YanıtlaSil